Anaokul

ÖZEL BATI KOLEJİ ANAOKULU

Hayat bir  serüvendir ve bu serüvenin  kilit noktası ise şüphesiz okul öncesi dönemdir. Kilit nokta nedir sorusuna cevap aradığımızda; karakter oluşumunun bu süreçte ortaya çıkmasıdır diyebiliriz.

Batı Koleji ailesine dahil olan öğrencilerimiz sabah neşeyle okuluna gider ve okulda geçireceği eğlenceli ve verimli zaman diliminde sevgiyle eğitilir.

Serbest zaman etkinliği ile öğrencilerimiz ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi kendine karar alma, aldığı kararı uygulama ve bu uygulamanın sonuçlarını görme fırsatı bulur.

Yabancı dil öğretmenlerimiz sayesinde öğrencilerimiz İngilizce alt yapılarını eğlenerek oluştururlar.

Drama eğitimlerimiz öğrencilerimizin empati kurma, yorum yapma ve hayal kurma kabiliyetlerini geliştirir.

Müzik etkinliğinde ise çocuklarla eğlenerek ritim duygusunu aşılama, sesleri tanıma ve sesleri ayırt etme gibi programlarla müzik duygusunun gelişmesine destek verilir.

Görsel sanatlar zümresi öncülüğünde öğrencilerimiz hayal kurma ve bu hayallerini kağıda dökme olanağı bulur. Sanatsal faaliyetler eğlenceli ve eğitici hale dönüşür. Velilerimizin de desteği ile bu eğitim süreci verimli hale gelir.