Kurumsal

BATI BAŞARI PROGRAMI

Öğrenme Merkezli Eğitim Yaklaşımı, okulumuzu diğer okullardan farklı ve üstün kılan ayırıcı özelliktir. Batı Başarı Programı; sadece okullarımızda uygulanan, özgün ve bize özeldir.

Her bir öğrencimizin; eşsiz, biricik, kendine özel, farklı ilgi, yetenek ve kapasiteye sahip bireyler olduğunu biliyoruz. Batı Rehberlik Programı ile onları eşsiz özellikleriyle tanıyor, kendilerini tanımalarına yardımcı oluyor, çocuklarının yetenek ve özelliklerini ailelerine fark ettiriyoruz. Her biri birer yetenek avcısı olan öğretmenlerimizle başarıyı motive ediyoruz. Veli gelişim programlarımızla, çocuklarımızın aile yaşantılarına da katkı sağlıyoruz. Çocuklarımızın mutlu geleceği için, bütün eğitim süreçlerini tasarlıyoruz.

NASIL BİR OKUL?

GÜCÜ NEREDEN GELİR?

Geleceğin lider şahsiyetlerini yetiştirmeyi şiar edinen okulumuzun başarısının ardındaki güç, Batı Başarı Programı’dır. Batı Başarı Programı ile her bir öğrencimizi; motivasyonu başarı olan, güzel konuşan, hızlı okuyan, etkili yazan ve güçlü iletişim becerileriyle donanmış geleceğin Türkiye’sinin Yeni İnsanı olarak yetiştiriyoruz.

Bireyselleştirilmiş öğretim programları ile öğrenci ve öğrenme merkezli işlenen dersler. Her bir öğrencinin; öğrenme stili ve kendini ifade etme stili dikkate alınarak düzenlenen ders içi aktiviteler. Konu kazanım temalı, disiplinlerarası eşgüdümlü etkinlik merkezli eğitim-öğretim süreçleri.Grupla, küçük grupla veya bireysel ilave öğretim uygulamaları ile tam öğrenme hedefi. Okullarımızın fiziki ve teknolojik donanımlarıyla desteklenen, hızlı ama aceleci olmayan bir sistemin hayat bulduğu atmosferdir.

Batı Başarı Programı NEDİR?

ÖNCELİKLERİ NELERDİR?

•  Çocuklarımız için olmazsa olmazımız, hijyen.

•  Sağlıklı beslenme.

•  Güvenli ortam.

•  Birlik, beraberlik ve ortak okul kültürü.

•  Mutlu öğrenci, mutlu aile, mutlu öğretmen ve mutlu okul.

•   Bilim, Teknoloji ve Ar-Ge Atölyesi.

•  Görsel Sanatlar ve Tasarım Atölyesi.

Öğrenci Etkilerindeki Farkı Nedir?

Batı Başarı Programı – Özgün Eğitim Modelimizle:

Kişilik Gelişimi

Kendi duygularını tanıyan, kontrol edebilen ve başkalarının duygularına önem verip, anlamaya çalışan bireyler yetiştiriyoruz. Eğitim danışmanlarımız sayesinde öğrencilerimizin kişilik takibi birebir yapılmaktadır.

Beşeri ilişkileri güçlü, nezaket kurallarını içselleştirmiş, en az bir yabancı dil konuşan, yazılı ve sözlü ifade becerileri güçlü, beden dilini etkili kullanabilen bireyler yetiştiriyoruz. Kulüp faaliyetlerimizle öğrencilerimizin sosyal etkileşimini arttırıp takım sporlarındaki başarılarını geliştiriyoruz.

Sosyal Beceri Gelişimi

Değerler Eğitimi Felsefesi

Geleneksel örf ve adetlerimizin önemini kavramış, ulusal ve manevi değerlerimizi içselleştirerek yaşantı seviyesine çıkarmış, evrensel insanlık değerlerini benimsemiş herbiri birer dünyainsanı olan bireyler yetiştiriyoruz.

Bedeninin önemini kavramış; dengeli, sağlıklı ve doğal beslenmeyi alışkanlık haline getirmiş. Tertip, düzen, temizlik ve hijyene önem veren. Spor, sanat ve kültürel faaliyetlere katılmayı bir zenginlik olarak değerlendiren, çevreye ve doğaya duyarlı bireyler yetiştiriyoruz.

Duyarlılık Eğitimi