Yaz Okulu

Yaz Okulu

Titizlikle hazırlanan “Batı Koleji Yaz Okulu” programlarıyla çocuklar, Batı Koleji Yeni Batı Kampüsünde bambaşka bir yaz ile tanışacak. Kontenjanlar dolmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Anaokulu (4-6 Yaş)

İlkokul (7-10 Yaş)

Ortaokul (11-14 Yaş)

Dönemlerimiz

t__gYuIL6S0

Spor

Çocukların spor yapması birçok fayda sağlar. İlk olarak, düzenli spor aktiviteleri çocukların fiziksel sağlıklarını korumalarına yardımcı olur ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine olanak tanır.
5eceda0fbbf66

English Time

Çocukların tatil keyfini kaçırmadan, eğlenceli aktivitelerle İngilizce gelişimini sürdürmeyi hedefler. Öğretici ve eğlenceli aktivitelerle zenginleştirilmiş,  yabancı dil eğitim programı sunar.
kid-with-swords-at-the-spring-school-holiday-workshop-2

Drama

Çocuklarda algı ve imgelem gelişimi, bütünün bir parçası olabilme, şahsi becerilerini grup içinde yansıtabilme ve bunu eğlenerek, düşünerek yapabilme yetilerinin geliştirilmesi hedeflenir.
830eace6712a8872885e01a7a73c6f0766527b4f

Robotik-Kodlama

Robotik-Kodlama programı; öğrencilerimize tüketimden üretime geçme, yeni ürünler üretme, yaratıcılıklarını ve inovatif düşüncelerini kullanma olanağı sağlar.
WhatsApp Görsel 2023-05-04 saat 10.47.27

Stafet Çalışmaları

Koordinasyon geliştirici stafet çalışmalarıyla öğrencilerimiz eğlenirken motorik becerilerini de geliştirirler.
6f6ea89c51e4eb7644d44daa3ad706d6

Art & Craft

Çocuklara kendi eşyalarını tasarlama fırsatı veren art & craft dersimiz, çocukların yaratıcılık güçleri ile tasarım yapma yetilerinin ve el becerilerinin gelişmesini hedefler.